Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
27 jun. Zondag 9 juli: Uitwisselingstoernooi
31 mei Ledenborrel 8 juni competitie-afronding
25 apr. 30ste editie Open Bosbergtoernooi
24 apr. Nieuwe trainer: Frank Sommandas
31 maa. 2017 Baanindeling Voorjaarscompetitie
11 maa. 2017 Bardienstplanner geopend
25 feb. Behaal je IVA Certifaat!
14 feb. Handleiding Kassasysteem
4 mei 10% shopkorting bij Intersport
1 jan. LID WORDEN?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_1403.JPG
IMG_1402.JPG
BB2016-07-03 (128).JPG
Meest recente foto's
Zondag 9 juli: Uitwisselingstoernooi
 Milja Markies  Algemeen  31x gelezen

Beste tennissers,

Op zondag 9 juli van 13.00 tot ca. 17.00 uur vindt ons jaarlijkse uitwisselingstoernooi met Tautenburg plaats! Dit jaar spelen we op onze banen.

Zestien Tautenburgers (8 heren en 8 dames) gaan dan de sportieve strijd aan tegen zestien Hollandsche Radingers. Om daarna te klinken op overwinningen en gezelligheid met een hapje en een drankje.  

Doe gezellig mee en geef je op bij Milja rechtstreeks of via mail: mi.markies@inter.nl.net.

Op naar weer een leuk tennisevent!

Tot mails of ziens op het terras bij het Bosbergtoernooi en groet,

Milja Markies  

dinsdag 27 juni 2017, 15:18 uur
Ledenborrel 8 juni competitie-afronding
 Milja Markies  Algemeen  58x gelezen

Beste leden en competitiespelers,


Donderdagavond 8 juni is de laatste speelavond van de interne donderdagavond competitie. Ook is dan de KNLTB-voorjaarscompetitie afgerond. Het is genoeg reden om die avond een gezellige ledenborrel te organiseren, inmiddels onze traditie ter afsluiting van de voorjaarscompetities.

 

Ondanks het beste beentje voor en het met verve aangaan van de sportieve strijd hebben we dit jaar geen teams die het kampioenschap hebben binnengesleept. Er zijn wel twee mooie 2e plaatsen behaald  (vrijdag heren en dames 1) en twee 3e plaatsen (zaterdag heren en vrijdag dames 2). Het mixed team heeft een mooie 4e plek bereikt en de dinsdag dames en vrijdag dames 3 hebben ervoor gestreden om niet laatste te worden en dat is hen gelukt! De nieuwe  woensdag zomeravond competitie is nog in volle gang. 


Ben je voorjaarscompetitiespeler, interne donderdagavond competitiespeler, zomeravond speler, trouwe supporter, trainer, trainee of lid, kom dan 8 juni voor de aangeklede borrel naar de club!  

Jullie zijn natuurlijk de hele avond van harte welkom, maar rond 20.30 uur schenken we een welkomstdrankje, delen we sportieve tennisverhalen en gaan er hapjes rond. We hopen jullie dan te zien!

 

Met groet en tot donderdag 8 juni!

Tennisteam en Baan 5

woensdag 31 mei 2017, 13:56 uur
30ste editie Open Bosbergtoernooi
 Milja Markies  Bosbergtoernooi  216x gelezen

30-jarig Open Bosberg Toernooi 

Beste tennissers,

Van 24 juni t/m 2 juli organiseren we voor de 30e keer het Open Bosberg Toernooi. 

Er worden uitsluitend dubbels gespeeld in de onderdelen 5-8 17+. En in de categorieen 7 en 8, ook 45+.

Naast deelnemers van andere verenigingen hopen we natuurlijk ook op veel spelers van onze eigen club. Je kunt je vanaf nu inschrijven via www.toernooi.nl -Open Toernooi Bosberg 2017. De kosten bedragen € 10,00 per onderdeel. De inschrijving sluit op zaterdag 17 juni.

Het Bosberg Toernooi heeft dit jaar ook een eigen Facebook pagina. Wil je ons liken en delen? https://www.facebook.com/Openbosbergtoernooi/

Sportieve groet

Het TennisTeam 

dinsdag 25 april 2017, 15:25 uur
Trainingsinformatie
 Milja Markies  Lesinfo/Training  80x gelezen

Training & Voorwaarden

Veel leden kiezen voor tennistraining om hun vaardigheid in een informele sfeer te verbeteren. In ons beleid staat dat we graag samenwerken met twee kundige tennistrainers zodat we tegemoet kunnen komen aan een breed scala wensen van zowel jeugd- als seniorlessers. De trainers die zich verbonden hebben aan onze club zijn Richard van Diermen en Frank Sommandas.

Onze trainers Richard van Diermen en Frank Sommandas:

  • Richard heeft een C-licentie en geeft les op de maandag en woensdag. Daarnaast verzorgt Richard op onze banen regiotraining voor de betere jeugdspelers in de regio, als hiervoor groepen samengesteld kunnen worden.
  • Frank Sommandas heeft een A-licentie en het Tenniskids diploma. Hij geeft les op donderdag en vrijdag.
  • De kosten voor de lessen van Richard zijn € 46,50 euro per uur. De kosten voor lessen van Frank zijn € 45 euro per uur.
  • Alle lessen starten elk heel of half uur en duren 60 minuten, waarbinnen minimaal 50 minuten wordt lesgegeven.
  • Bij ziekte en/of verhindering zal de trainer voor andere, gelijkwaardige, vervanging zorgen. Gaat een les door weersomstandigheden niet door, dan wordt deze de eerste keer ingehaald, de tweede keer komt de les te vervallen, de derde keer ingehaald en zo verder. Kan een deelnemer zelf niet, dan is dat uiteraard voor eigen kosten. Voor de jeugd gaan de lessen altijd door. Bij heel slecht weer krijgt de jeugdgroep in het clubhuis een alternatief of tennisgerelateerd programma.
  • De jeugd kan zich opgeven via Maryke Veenstra en de formulieren die op de website terug te vinden zijn. Senioren kunnen rechtstreeks contact opnemen met Richard en Frank.
  • Gegevens Richard: Telefoonnummer 06-25527715, info@yours-tennis.nl
  • Gegevens Frank: Telefoonnummer 06-24364649, frankdinesh@gmail.com

maandag 24 april 2017, 17:48 uur


Nieuwe trainer: Frank Sommandas
 Milja Markies  Algemeen  116x gelezen

Mijn naam is Frank Sommandas en ik zal vanaf komend seizoen lesgeven op jullie mooie tennispark.  Ik ben 45 jaar oud, ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik houd van sporten, waarbij tennis natuurlijk op 1 staat. Naast het tennissen zeil ik graag, speel ik gitaar (flamenco) en ik reis graag met mijn gezin.

Ik vind het heerlijk om les te geven, zowel aan jeugd als aan volwassenen. Met een positieve en geduldige benadering ben ik ervan overtuigd dat je elke les beter kunt worden.

Ik heb heel wat cursussen gedaan na de tennislerarenopleiding bij de KNLTB. Enkele voorbeelden; Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, tenniskids, lesgeven aan pubers,  Racket tunen. Een van de leukste was een workshop Cardio tennis op Oahu, Hawaii.

Mijn kijk op tennislessen: Elke les beter worden, waarbij het plezier voorop staat. Omdat de lessen vaak intensief zijn werk je automatisch aan jouw conditie. Ik ben sterk in het analyseren van slagen, dus ik kan je snel beter leren tennissen. Maar ik zal ook voldoende aandacht besteden aan tactische en mentale doelen.

Ik werk ook op de Gooische Vallei en Bosheim in Bussum. Ik heb erg veel zin om les te mogen geven in Hollandsche Rading. Heb je vragen dan kun je mij altijd bellen op 06 24 36 46 49. Ook voor het bespannen van rackets kun je even langskomen.

Graag tot op de baan.

Sportieve groet,

Frank

 

maandag 24 april 2017, 17:18 uur
2017 Baanindeling Voorjaarscompetitie
 Janet Schuurman  Baanschema  144x gelezen
Hieronder kunt u de baanindeling tijdens de voorjaarscompetitie van 2017 downloaden.


Download bestanden
2017 Baanindeling Voorjaarscompetitie 552 KB (139x opgehaald)
vrijdag 31 maart 2017, 19:56 uur
2 april Openingstoernooi en Open Dag
 Milja Markies  Algemeen  104x gelezen
Beste leden en competitiespelers,

 
Op zondag 2 april starten we ons tennisseizoen met een Supertiebreak Openingstoernooi. Kom allemaal, jeugd en senioren, van 13.00 tot 17.00 uur tennissen! We zien jullie graag in grote getale.

We delen zoveel mogelijk in op sterkte en gezelligheid. Voor competitiespelers is dit een uitgelezen kans om je als team of duo voor te bereiden op de KNLTB-voorjaarscompetitie of interne donderdagavondcompetitie.

Deze middag zijn ook niet-leden die kennis willen maken met de tennissport en onze club van harte welkom. Speciaal voor hen hebben we een extra programma georganiseerd. Maar uiteraard is het programma ook voor geïnteresseerde leden. Onderstaand treffen jullie het hele programma aan. 

Programma Openingstoernooi en Open Dag:

13.00 uur ontvangst

13.15 uur start Openingstoernooi: Supertiebreak

14.00 uur start Open dag: ontvangst met koffie, thee en limonade voor niet-leden

14.15 uur tennis clinic jeugd

14.45 uur tennis clinic volwassenen door Richard van Diermen

15.30 uur start demonstratiewedstrijd Clubkampioenen tegen ‘the Next Generation’

 

16.30 uur afsluiting met borrel en hapjes 

Kom vooral, zegt het voort en neem iemand mee!  

Tot ziens op zondag 2 april.

Tennisteam, Open Club en Baan 5


PS: Vergeet deze dag niet je ledenpas op te halen! 

zondag 19 maart 2017, 22:07 uur
2017 Bardienstplanner geopend
 Janet Schuurman  Bardiensten  304x gelezen

Beste leden,

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur, tijd om je snel in te schrijven voor de bardiensten. De bardiensten worden alleen ingeroosterd tijdens activiteiten zoals competities en toernooien. De bardienstplanner is vanaf nu online beschikbaar (na inloggen links op de pagina).

We verzoeken je om voor 1 april 2017 2 bardiensten in te vullen.

Afkoop van de bardiensten is mogelijk door voor 1 april een bericht te sturen naar barcommissie@tvhollandscherading.nl . Vervolgens wordt er 80 euro van je rekening afgeschreven.

LET OP: afkopen is niet mogelijk voor (ouders van) competitiespelers. We hopen dat je voor bardiensten kiest. Voor elke bardienst waarvoor je bent ingeschreven maar niet bent verschenen wordt een boete van 45 euro in rekening gebracht.


Tot ziens op de tennisclub!

Anke en Caroline 
zaterdag 11 maart 2017, 11:31 uur
2017 Koos Plomp nieuwe voorzitter
 Janet Schuurman  Algemeen  111x gelezen

Gisteren hebben we tijdens onze ALV Koos Plomp als onze nieuwe voorzitter benoemd. Na 10 jaar voorzitterschap droeg Frans de hamer over aan Koos. Koos is al jaren actief spelend lid van de vereniging en heeft ook in verschillende commissies al een bijdrage geleverd. Koos zal zich, met het bestuur, richten op de uitvoering van het nieuwe beleidsplan dat vorig jaar werd opgeleverd.
 

De eerste daad van Koos als voorzitter was het om Frans  te benoemen tot erelid. De motivatie van de Cie Ereleden:  “Frans Nijnens is de afgelopen 10 jaar onze voorzitter geweest. In die jaren is er veel gebeurd: de privatisering van onze club, de realisatie van een nieuw park, het 40-jarig lustrum en de vernieuwing van ons clubhuis. Natuurlijk hebben daar vele andere mensen aan meegewerkt en die willen we zeker niet tekort doen. Het geeft echter wel de hoeveelheid bestuurswerk aan die in deze periode is verzet. Niet onvermeld mag Frans’ inzet in het overleg met de aanwonenden rondom de aanleg van onze nieuwe banen. Daarmee is een prima resultaat geboekt. Daarnaast gaf Frans tot maart vorig jaar leiding aan de kantinecie en verrichtte voortdurend veel hand- en spandiensten buiten zijn directe verantwoordelijkheid.

Frans is te typeren als een zeer betrokken bestuurder, hands-on, altijd beschikbaar en aanspreekbaar op zijn verantwoordelijkheden. Al met al adviseren wij om Frans Nijnens te benoemen tot Erelid van onze Tennisclub.”


Wij bedanken Frans voor alles wat hij de afgelopen jaren voor onze club heeft betekend. Frans heeft aangegeven ook in de toekomst actief betrokken te willen blijven bij het reilen zeilen en we zullen van dat aanbod ook graag gebruik maken.

 

Namens het Bestuur 

Charles Bruns
vrijdag 10 maart 2017, 10:48 uur
Inventarisatie Tennislessen
 Milja Markies  Lesinfo/Training  94x gelezen

Beste leden,

Zoals eerder bekend is gemaakt, is Kaj Moojen helaas gestopt met het geven van tennistrainingen, dus ook voor onze vereniging. Natuurlijk willen wij op de dins- donder- en vrijdagen zo spoedig mogelijk weer goede tennislessen aanbieden aan iedereen die tennisles wil. Daarom zijn we, mede samen met onze trainer Richard, intensief op zoek naar een oplossing. Dus voor ‘ballenpret’ kinderen (tot 7 jaar), basisschool- en voorgezet onderwijs jeugd én volwassenen. Om duidelijkheid te krijgen wat er voor lessen nodig zijn, houden wij een inventarisatie. Wilt u of uw kind tennisles, vragen wij u onderstaande gegevens aan te leveren, graag vóór 20 maart, aan:

JEUGD:           marykeveenstra@hotmail.com

SENIOREN:     mi.markies@inter.nl.net

Voor tennislessen van Richard op maandag en woensdag kan direct met Richard contact opgenomen worden: www.yours-tennis.nl en 06-25527715.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over de nieuwe trainer, zullen we u daarover zo snel mogelijk informeren.

Tennisgroet,

Maryke Veenstra en Milja Markies

 

Inventarisatie tennisles:

0)    Senioren

Naam:

Mede lesgenoten:

Beschikbare dagen:

Tijdsvoorkeuren:

0)    Jeugd

Naam zoon/dochter:

Geboortedatum:

Groep:

Hij/zij heeft al ________________ jaar tennisles gehad.

Mijn contact mailadres is:

 

Mijn kind wil graag deelnemen aan:      

0)    Ballenpret

0)    Groepsles

0)    Priveles

(graag aangeven wat van toepassing is)

           

            Hij/zij is beschikbaar op:

Maandagmiddag           van______________u tot ______________u

Dinsdagmiddag            van______________u tot ______________u

Woensdagmiddag         van______________u tot ______________u

Donderdagmiddag        van______________u tot ______________u

Vrijdagmiddag             van______________u tot ______________u

woensdag 8 maart 2017, 23:58 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 
 Accomodatieteam
 Algemeen
 Baan 5
 Baanschema
 Bardiensten
 Bosbergtoernooi
 Clubkampioenschap
 Donderdagavond comp.
 Jeugdcommissie
 Jeugdcompetitie
 Lesinfo/Training
 Links
 Nieuwsnet
 Open Club
 Tennisteam
 Toernooien regio
 Tossen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd